Immunovet EQ lovaknak és póniknak

19 996 Ft

Az Immunovet EQ granulátum takarmányba keverhető, hozzáadott mesterséges anyagokat nem tartalmazó készítmény lovak számára.

A készítmény hozzájárul az állat jó immunbiológiai állapotának fenntartásához és segíti az idegrendszer kiegyensúlyozott működését.

Csökkenti a betegségek tüneteit, a stressz következményeit, az állat túlzott izzadását, ezáltal az izomláz mértékét.

Hosszútávon fényesebb szőrzetet, gyorsabb vedlést eredményez. Természetes úton segíti az emésztőrendszert, védi a bélbolyhokat és stabilizálja a bélflórát.

Kategória:

Leírás

lovaknak immunerősítőBábolna Nemzeti Ménesbirtok ajánlásával

Dr. Horváth Daniella
lógyógyász specialista állatorvos ajánlásával

Dr. Bába András
lógyógyász specialista állatorvos, a Magyar Lógyógyász Állatorvosok Egyesületének Elnöke ajánlásával

 

 

Jellemzők

Az Immunovet EQ termék vitaminokban, telítetlen zsírsavakban, makro- és mikroelemekben gazdag készítmény.

Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, hatóanyaga a speciális módon előállított fermentált búzacsíra-kivonat, mely bizonyítottan immunstimuláns, antimikrobiális és gyulladáscsökkentő hatással bír.

Alkalmazása nem ajánlott fruktóz érzékenység, illetve a termék bármely más összetevőjére való túlérzékenység esetén! Diabetes esetén, kizárólag a termék szénhidrát tartalmának figyelembevételével alkalmazható!

Adagolás

Immunerősítő lovaknak általános terápiás kezelések, illetve beavatkozások hatékonyságának növelése érdekében 15 g (1 normál evőkanál) 500 kg-os testsúlynál, vagy az alatt, 20 g (kb. 2 csapott evőkanál) 500 kg-os testsúly felett, illetve csikóknál 10 g (kb. 1 csapott evőkanál) javasolt naponta.

Egészséges állatoknál ez a mennyiség 10 g naponta.

A készítményt takarmányba keverve javasolt adagolni.

A termék egyedüli tápanyagforrásként nem használható, nem helyettesíti a megfelelő, kiegyensúlyozott étrendet, illetve nem pótolja az állatorvosi kezeléseket és gyógyszereket!

Használata nem ajánlott a készítmény bármely összetevőjére való túlérzékenység esetén.

Mellékhatások előfordulása rendkívül ritka, esetenként hígabb bélsár, hasi diszkomfort előfordulhat. Az Immunovet EQ készítmény alkalmazható más gyógyszerekkel, készítményekkel együtt, célszerű ezek beadásától eltérő időpontban használni.

Nagy dózisú (több mint 500 mg) C-vitamint tartalmazó készítmény és az Immunovet EQ termék között legalább 2 óra szünetet kell tartani.

Összetevők

Az Immunovet EQ granulátum összetevője a fermentált búzacsíra kivonat, kukorica pehellyel és természetes színező anyaggal és aromával.

Egy flakon 1000 g granulátumot tartalmaz, nettó tömege 1000 g. A készítmény kizárólag száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől védve, gyermekektől elzárva tárolandó. Szavatosságát a gyártástól számított 2 évig őrzi meg.